Vacature I

Administratief medewerker gezocht!

Van den Hof Bewindvoering zoekt per direct een administratief medewerker voor 24 uur per week als ondersteuning bij ons op kantoor. Wij stellen de belangen van onze cliënten voorop en hanteren hierbij een persoonlijke, deskundige en betrouwbare werkwijze. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht.

Vind jij het leuk om in teamverband te werken en cliënten financieel en administratief te ondersteunen? Dan leren wij jou graag kennen!

Functie:

Als administratief medewerker verricht je binnen ons kantoor administratieve handelingen die voortkomen uit de cliëntendossiers. Dit zijn de financiële of administratieve werkzaamheden voor zorgbehoevende cliënten.

Je helpt de (assistent) bewindvoerders bij het opstarten van nieuwe dossiers, je stuurt declaraties in, geeft wijzigingen door aan instanties, bedrijven of instellingen en verricht gemeentelijke aanvragen van minimavoorzieningen of schuldhulpverlening. Daarnaast draai je mee in het telefonisch spreekuur en verwerk je de binnenkomende post.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een mbo-niveau 4, havo of vwo-diploma (conform de eisen van het Landelijke Kwaliteitsbureau CBM);
  • Je bent iemand die uitstekende communicatieve vaardigheden met zich mee brengt en beschikt over een proactieve manier van werken;
  • Wij denken dat je goed matcht met de functie binnen onze organisatie als je accuraat, daadkrachtig, stressbestendig en oplossingsgericht bent! Iedere situatie of vraag is anders en jij weet hier de juiste weg te vinden om de cliënten te helpen.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt zelfstandig. Je kunt je empathisch en tactvol opstellen en bent bovenal geduldig en duidelijk in je communicatie;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod:

  • Een functie voor 24 uur per week op ons kantoor in Maastricht;
  • Een gezellig en enthousiast team van collega’s met een informele werksfeer;
  • Afwisselend en uitdagend werk met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Wil jij de uitdaging aan gaan en kom jij ons team versterken? Stuur dan je sollicitatie met cv naar hr@vandenhofbewind.nl.

Heb je nog vragen en of opmerkingen, bel ons dan even op 043-3520331 en vraag naar Charlotte Schoonbrood.